۷۴ درصد جرایم باج‌افزارهای رمزارز در روسیه اتفاق می‌افتد

 

گزارش مجله کوین‌گراف به نقل از نیوز.بیت‌کوین؛ کشور روسیه در میان پیشتازان پذیرش رمزارزها قرار دارد. اما درحالی که این کشور هنوز در حال تصمیم‌گیری برای قوانین نظارتی رمزارزها است، مطالعات جدید نشان می‌دهد که روسیه سهم زیادی در فعالیت‌های جهانی مربوط به جرایم رمزارز دارد.

شرکت تجریه و تحلیل بلاکچین Chainalysis این هفته در گزارشی اعلام کرد که افراد و گروه‌های مستقر در کشور روسیه می‌توانند با حدود ۴۰۰ میلیون دلار درآمد باج‌افزار (Ransomware) رمزارز در سال ۲۰۲۱ مرتبط باشند. Chainalysis با استناد به داده‌های ترافیک وب ادعا می‌کند که پلتفرم‌هایی که عمدتاً در بازار رمزارز روسیه فعالیت می‌کنند، بخش زیادی از وجود اخاذی‌شده از این باج‌افزارها را پول‌شویی می‌کنند. تخمین زده می‌شود که ۱۳ درصد از وجوه ارسال شده از باج‌افزارها به ارائه‌دهندگان خدمات، به اوپراتورهای ساکن روسیه منتقل شده‌اند. روسیه در رتبه اول میزان فعالیت پول‌شویی با استفاده از جرایم رمزارزها در جهان قرار دارد.

منبع: کیف پول ترون لینک؛ آموزش، نصب و بازیابی

طبق گزارش Chainalysis، ده‌ها کسب‌وکار ارزدیجیتال که پول‌‌شویی وجوه غیرقانونی را تسهیل می‌کنند، در شهر مسکو مستقر هستند یا در خارج از آن فعالیت می‌کنند. احتمال می‌رود که تعدادی از آن‌ها مقدار قابل توجهی از تراکنش‌های مربوط به آدرس‌های مرتبط با جرایم رمزارز را پردازش کرده‌ باشند.

در میان آنها صرافی رمزارز  Suexقرار دارد که سپتامبر سال گذشته در لیست سیاه دفتر کنترل دارایی های خارجی (OFAC) وزارت خزانه‌داری ایالات متحده قرار گرفت. این پلتفرم که دفاتری در مسکو و سن پترزبورگ دارد، مظنون به پردازش صدها میلیون دلار در تراکنش های رمزارز مربوط به کلاهبرداری، حملات باج‌افزار، بازارهای دارک‌وب و صرافی بدنام BTC-e است.

از طرف دیگر مطالعات شرکت‌ تحلیل بلاکچین Elliptic نشان داد که روسیه همچنین چهار وب‌سایت بزرگ مظنون به کلاهبرداری رمزارز با فروش تقریبی ۲۶۳ میلیون دلار مسدود کرد. وزارت کشور روسیه به دنبال دستگیری شش هکر متهم به «گردش غیرقانونی در ابزارهای پرداخت» است. به نظر می‌رسد که مقامات روسیه در تلاش برای تنظیم بازار رو به گسترش رمزارز این کشور هستند.

منبع: news.bitcoin.com

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا