رشد سرمایه‌گذاری در رمزارزها همزمان با تورم ارزهای فیات

ترجمه اختصاصی کوین‌گراف به نقل از کوین‌تلگراف؛ تعداد میلیاردهایی که به دلیل ترس از تورم ارزهای فیات، به سرمایه‌گذاری در رمزارزها روی آورده‌اند در سال گذشته افزایش یافته است.

یکی از این اشخاص «توماس پیترفی» میلیاردر مجارستانی تبار است. او اول ژانویه ۲۰۲۲ به خبرگذاری بلومبرگ گفت: «عاقلانه است که هر شخص ۲ تا ۳ درصد از سرمایه‌ خود را در دارایی‌های دیجیتالی سرمایه‌گذاری کند». او ۲۵ میلیارد دلار ثروت دارد.

شرکت پیترفی Interactive Brokers Group Inc.، اعلام کرد که در اواسط سال ۲۰۲۰ به دلیل افزایش تقاضای مشتریان برای دریافت خدمات رمزارزها، معاملات رمزارزها را به مشتریان خود ارائه خواهد داد. این شرکت در حال حاضر خدمات بیت‌کوین، اتریوم، لایت‌کوین و بیت‌کوین کش را ارائه می‌کند، اما بزودی رمزارزهای دیگر را به فهرست خود اضافه خواهد کرد.

بیشتر بخوانید: بازی‌های بلاکچین چیست؟

توماس پیترفی که خود مقدار نامعلومی رمزارز دارد، معتقد است که دارایی‌های دیجیتالی می‌توانند بازده فوق‌العاده‌ای داشته باشد. حتی اگر برخی از پروژه‌ها با شکست مواجه شوند. پیش از این وقتی از او درباره سرمایه‌گذاری در ارزدیجیتال پرسش شده بود، او با جمله «نظری ندارم» پاسخ داد. در اوایل دسامبر، این میلیاردر پیش‌بینی کرد که بیت‌کوین می‌تواند تا ۱۰۰,۰۰۰ دلار افزایش یابد.

میلیارد مشهور دیگر که سال گذشته اعتراف کرد که در سبد سرمایه‌گذاری خود بیت‌کوین و اتریوم دارد، «ری دالیو» بنیانگذار Bridgewater Associates است. او تنها چند ماه قبل از این اعتراف خود، ارزش سرمایه‌گذاری در رمزارزها را زیر سوال برده بود.

او اکنون موضع خود را عوض کرده و معتقد است که در دنیایی که «پول نقد تبدیل به زباله شده» و تورم قدرت خرید مردم را از بین برده است، رمزارزها جایگزین پول خواهند بود.

بیشتر بخوانید: شش نکته هنگام انتخاب صرافی غیرمتمرکز رمزارز

او در اواخر دسامبر اعتراف کرد که تحت‌تاثیر ماندگاری ارزهای دیجیتالی قرار گرفته و گفت: «پول نقد برخلاف تصور اکثر سرمایه‌گذاران، بدترین سرمایه‌گذاری است.»

«پل تودور جونز» مدیر صندوق سرمایه‌گذاری نیز در سال گذشته بیت‌کوین خرید و این حرکت خود را محافظتی در برابر تورم نامید.

تاثیرات همه‌گیری بیماری کرونا باعث آشفتگی در سراسر جهان شده و پیامدهای آن می‌تواند تا دهه‌ها باقی بماند. تورم در ایالات متحده به بالاترین سطح در چهار دهه گذشته، یعنی ۶٫۴ درصد رسیده است. این امر منجر به افزایش شاخص قیمت مصرف‌کننده (CPI) شده، زیرا هزینه تولید کالاهای روزانه در حال افزایش است.

اکنون به نظر می‌رسد که میلیاردهای بیشتری در جهان خطرات ارزهای فیات و دستکاری‌های بانک مرکزی را درک کرده‌اند. و بیش از پیش به رمزارزها روی آورده‌اند. اگر این روند ادامه یابد، در سال ۲۰۲۲ شاهد پیوستن ثروتمندان بیشتری به جرگه سرمایه‌گذاران ارزدیجیتال خواهیم بود.

منبع: cointelegraph.com

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا