بهترین پلتفرمهای صرافی ارزدیجیتال که خطری برای ایرانیان ندارند!

بهترین صرافی‌های ارزدیجیتال که خطری برای ایرانیان ندارند!امروزه داشتن دسترسی به پلتفرمهای صرافی ارزدیجیتال بین المللی از ملزومات حضور حرفه‌ای در این بازار پرتلاطم است. چراکه داشتن امکان تبدیل به موقع دارایی‌ها بصورت مقرون به صرفه لازمه هر سرمایه‌گذاری خردمندانه است.

اگرچه دسترسی به این دست صرافی‌ها کار سختی نیست، اما با توجه به شرایط خاص تحریمی هم‌وطنان عزیزمان، در این مطلب سعی کردیم بهترین صرافی‌های ارزدیجیتال را با توجه به رفتارشان نسبت به ایرانیان مورد بررسی قرار دهیم. با ما همراه باشید.

بیشتر بخوانید: با ۵ رمزارز آینده‌دار برای هولد کردن آشنا شوید

⚠️ هشدار: امکان تغییر سیاست‌های تمامی این صرافی‌ها در راستای حفظ منافع‌شان وجود دارد. مجله کوین‌گراف هیچ‌گونه مسئولیتی در قبال تغییر در رفتار صرافی‌های نامبرده نسبت به ایرانیان به عهده نمی‌گیرد.

۱- دی‌اپ بایننس (Binance dApp)

این dApp متعلق به صرافی بزرگ بایننس است که برای فرار از فشارهای قانونی برای KYC اجباری، در بستر کیف‌پول SafePal در دسترس کاربران قرار گرفته است.

مزایا:

امنیت بالا

کارمزد پایین معاملات

معایب:

محدود بودن به کیف‌پول SafePal

۲- پلتفرم کوینکس (Coinex)

این پلتفرم معاملاتی از دسامبر ۲۰۱۷ فعالیت خود را آغاز کرده و علیرغم حواشی اخیر پیرامونش تاکنون بدون کوچک‌ترین مشکلی به فعالیت خود ادامه داده است. تنوع آن به خوبی بایننس نیست، اما پذیرش تمام و کمال ایرانیان بزرگترین مزیت آن است.

مزایا:

قابلیت احراز هویت ایرانیان

پشتیبانی از زبان فارسی

معایب:

نداشتن تنوع کافی رمزارزها

عدم پشتیبانی از همه بلاکچین‌ها

بیشتر بخوانید: ۵ استیبل‌کوین برتر سال ۲۰۲۲ کدامند؟

۳- پلتفرم کوکوین (Kucoin)

این پلتفرم نیز از سپتامبر ۲۰۱۷ مشغول فعالیت است و با تنوع قابل قبولی از رمزارزهایی که دارد جای خود را در بین بسیاری از کاربران باز کرده است. همچنین اگرچه در حرف از ایرانیان پشتیبانی نمی‌کند، اما تاکنون محدودیتی به وجود نیاورده است.

مزایا:

تنوع قابل قبول رمزارزها

محیط کاربری راحت

معایب:

دارای کارمزد های نسبتاً گران

عدم پشتیبانی رسمی از ایرانیان

۴- پلتفرم هات‌بیت (Hotbit)

این پلتفرم هنگ‌کنگی از ژانویه ۲۰۱۸ فعالیت خود را آغاز کرده و بیشتر تمرکز خود را بر کوین‌های کم‌یاب معطوف کرده است. به همین خاطر در بحبوحه رشد میم‌کوین‌ها به اوج شهرت رسید و طرفداران خاص خودش را پیدا کرد.

مزایا:

تنوع بسیار بالا در میم‌کوین‌ها

معایب:

عدم پشتیبانی از همه بلاکچین‌ها

ضعف در پشتیبانی از کاربران

۵- بینگ‌ایکس (BingX)

پلتفرم BingX کمتر شناخته شده که قبلاً تحت نام BingBon مشغول فعالیت بود، تنوع بسیاری محدودی از رمزارزها را ارائه می‌کند. نقطه قوت آن بیش از هرچیز، داشتن تنوع بی‌نظیری از ابزارهای خاص تریدینگ بوده که نظر بسیاری از حرفه‌ای‌ها و کاربران صرافی ارزدیجیتال را به خود جلب کرده است.

مزایا:

قابلیت احراز هویت ایرانیان

تنوع در ابزار حرفه‌ای تریدینگ

معایب:

نداشتن تنوع کافی رمزارزها

منبع: Google.com

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا