چارلز هاسکینسون: پذیرش رمزارزها می‌تواند کشورهای در حال توسعه را از تورم شدید نجات دهد!

ترجمه اختصاصی کوین‌گراف به نقل از یو.تودی؛ بنیانگذار کاردانو چارلز هاسکینسون، در توئیتر خود درباره هشدار اخیر صندوق بین‌المللی مالی درباره پذیرش ارزدیجیتال توسط بازارهای در حال توسعه، اظهارنظر کرد.

در اول اکتبر صندوق بین‌المللی مالی (IMF) در یک بیانیه درباره آسیب ارزهای دیجیتال به سیستم مالی کشو‌رهای در حال توسعه، هشدار داد.

ظاهراً دستگاه‌های نظارتی در پی پذیرش بیت‌کوین توسط‌ السالوادور و توجه دیگر کشورهای آمریکای لاتین به ارزدیجیتال تصمیم به صدور این بیانیه گرفتند. طبق داده‌های Chainlink، پذیرش ارزهای دیجیتال در کشورهایی مانند هند (با وجود ممنوعیت ارزدیجیتال)، پاکستان و ویتنام نیز در حال افزایش است.

در بیانیه صندوق بین‌المللی مالی آمده، که پذیرش ارزدیجیتال در کشورهای جهان سومی، در میان دلایل دیگر، موجب خواهد شد که سیاست‌های اقتصادی کلان ناسالم و سیستم‌های پرداختی ناکارآمد گردند.

این نهاد نظارتی معتقد است که یکی از عواملی که باعث تمایل کشورهای در حال توسعه به ارزهای دیجیتال می‌شود،  بی‌اعتمادی مردم نسبت به بانک‌های مرکزی و سیستم‌های بانکی محلی است. دلایل دیگر تورم بالا و عدم ثبات ارزهای محلی هستند.

در بیانیه صندوق بین‌المللی مالی (IMF) عنوان شده، که ارزهای دیجیتال می‌توانند سیاست‌های مالی محلی را تهدید کرده و به فرار مالیاتی کمک کنند. سپس به دولتهای کشورهای در حال توسعه توصیه کرد که برای پاسخ به افزایش پذیرش ارزدیجیتال توسط مردم، برای ارزدیجیتال بانک مرکزی ایجاد کنند.

انتقاد چارلز هاسکینسون از صندوق بین‌المللی مالی:

بنیانگذار سومین بلاکچین بزرگ جهان و محبوبترین پلتفرم اثبات سهام، کاردانو، در یک توئیتر به بیانیه IMF واکنش نشان داد. او گفت که ارزدیجیتال کشورهای در حال توسعه را از تورم بیش‌ از حد و چهارچوب قانونی بسیار متمرکز IMF و بانکهای محلی نجات خواهند داد.

چارلز هاسکینسون روز ۱۲ اکتبر در توئیتر خود نوشت: «ارزهای دیجیتال دچار فروپاشی نخواهند شد. منظور ما از فروپاشی این است که مواردی مانند تورم بیش‌ از حد و ایجاد چهارچوب قانونی سرسخت، برای ارزهای دیجیتال اتفاق نخواهند افتاد.»

ادوارد اسنودن، ایجاد بانک مرکزی برای رمزارزها را «انحراف ارزدیجیتال» می‌نامد!

طبق گزارش پیشین U.Today، افشارگر مشهور آمریکایی که اکنون در روسیه اقامت دارد، در توئیتر خود به ایده‌ی ایجاد بانک مرکزی برای ارزهای دیجیتال (CBDC) حمله کرد. او مخصوصاً به دلار دیجیتال اشاره داشت که قرار است توسط بانک فدرال رزرو صادر شود.

ادوارد اسنودن CBDC را «انحراف ارزدیجیتال» و «ارز کریپتوفاشیست»، و دلار دیجیتالی را «رمزارز فدرالی» خواند. او معتقد است که صدور این رمزارز پس‌اندازهای طبقه متوسط آمریکا را به صفر می‌رساند و باعث می‌شود که به سرعت آن را خرج کنند.

اسنودن در توئیت خود گفت که CBDC کنترل کامل پول مردم را در اختیار خواهد گرفت و برای مخارج آنها تصمیم‌گیری خواهد کرد. بنابراین دلار دیجیتالی موجود در حساب‌های بانکی شهروندان آمریکایی، معلق به خود مردم نخواهد بود.

منبع: u.today

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا